Acasa
http://iulianapapuc.com/images/1024px-Welcome_to_the_land_of_freedom.png

Dacă ar fi să aleg o destinație din San Francisco care să surprindă cel mai bine spiritul californian, aș alege, fără ezitare, parcul Dolores. Asta pentru că, parcul Dolores este locul unde diversitatea culturală și generațiile mixte sunt celebrate prin multă voie bună, relaxare, bucurie și o priveliște de vis.


Parcul Dolores este unul dintre acele locuri care îți oferă o experiență californiană prin simplul fapt că poți fii tu însuți, alături de alte zeci de persoane, total diferite de tine. Așezat pe un deal, care nu demult a fost un cimitir evreu, parcul oferă o priveliște incredibilă a zgârie-norilor din centrul orașului San Francisco.  

Dolores Park

La fiecare sfârșit de săptămână, parcul Dolores devine locul ideal de relaxare atât pentru turiști cât și pentru localnici. De la picnicuri familiare, la reuniuni cu prietenii, sau o întâlnire romantică, fiecare își găsește locul preferat pe iarbă, pentru a admira  - din depărtare, și departe de orice agitație, frumusețea orașului San Francisco.

Dacă plănuiești deja vacanța în San Francisco, pune pe listă și parcul Dolores. Vei avea parte de o experiență culturală unică și te vei încărca cu energie pozitivă.

Add comment


Security code
Refresh

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Iuliana Papuc Profile

11206043 763158690460047 5993721621851537990 n
Salut, eu sunt Iuliana și de zece ani locuiesc în străinătate. Sunt pasionată de călătorii, limbi străine, cărți, și aventuri în aer liber.  

Articole Recente

Mi Tutor Logologo

BannerTravelanguaging

logotest1