Acasa
http://iulianapapuc.com/images/Ce_nu_imi_place_la_USA.jpg
Crăciunul este, și probabil va rămâne una dintre sărbătorile mele preferate din tot anul. Îmi aduce aminte de copilărie, când împreună cu fratele meu și sora mea stăteam proptiți sub brad și ne uitam la luminițele colorate și beteala sclipitoare. Crăciunul meu ideal miroase a cozonaci și pijamale curate. 

De câțiva ani încoace, atmosfera de Crăciun are alt farmec pentru mine. Dacă în primii ani când am sărbătorit Crăciunul în străinătate eram un pic nostalgică după zăpadă și credeam că nu pot să intru în spiritul sărbătorilor dacă nu îmi îngheață nasul de frig, cu timpul mi-am dat seama că spiritul Crăciunului vine din interior, din amintirile dragi pe care le păstrăm în suflet și din micile momentele pe care le trăim în viața de zi cu zi.  

Și dacă cu vremea însorită din California m-am obișnuit, tot devin nostalgică când mă gândesc la cei dragi de acasă și la cât de mult mi-aș dori să petrecem Crăciunul împreună. Că tot sunt nostalgică, am zis să surprind în imagini spiritul Crăciunului, așa cum îl simt eu anul acesta.  Fotografiile le-am făcut cu primul meu aparat foto Canon EOS Rebel și cred eu că mi-au ieșit destul de bune, cosiderând că sunt printre primele poze pe care le fac cu acest aparat. 

                                                           Sărbători Fericite dragilor! 





















Add comment


Security code
Refresh

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Iuliana Papuc Profile

11206043 763158690460047 5993721621851537990 n
Salut, eu sunt Iuliana și de opt ani locuiesc în străinătate. Sunt pasionată de călătorii, limbi străine, cărți, și aventuri în aer liber.  

Parteneri

Mi Tutor Logologo

BannerTravelanguaging

logotest1