Dincolo de Frontiere

Într-o zi la birou stăteam la masă cu colegii în timp ce se vorbea despre o mie și una de lucruri, când unul dintre colegi s-a întors către o colegă și i-a zis I love you, friend!, ea i-a răspuns imediat cu I Iove you too, man! Deodată, s-au întors amândoi către mine cu ochii ăia întrebători, do you love us? Eu am rămas un pic blocată! Ah.. păi eu nu spun te iubesc așa cu ușurință…și de acolo a început o dezbatere culturală, care s-a sfârșit probabil neînțeleasă de ambele părți.

De câțiva ani încoace mi-au rămas în minte câteva versuri dintr-o melodie scrisă de Jorge Drexler, un artist din Uruguay, care scot în evidență faptul că mulți dintre noi pare să uităm de unde venim și încotro ne îndreptăm.

Când te muți dintr-o casă în alta de unsprezece ori în zece ani, realizezi că în viața asta acumulezi prea multe obiecte și ajungi să cari după tine, inutil, multe bagaje fizice dar și emoționale. Asta mi-am dat eu seama acum doi ani, când m-am mutat ultima oară, și mă săturasem de bagajul excesiv pe care îl tot căram după mine, din casă în casă, ori de câte ori mă vedeam în situația de a mă muta, din nou.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Iuliana Papuc Profile

11206043 763158690460047 5993721621851537990 n
Salut, eu sunt Iuliana și de opt ani locuiesc în străinătate. Sunt pasionată de călătorii, limbi străine, cărți, și aventuri în aer liber.  

Parteneri

Mi Tutor Logologo

BannerTravelanguaging

logotest1