Interviuri

Salut Larisa, îți mulțumesc că ai acceptat să facem acest interviu pentru Crossing Borders. Pentru cei care nu te urmăresc încă pe Youtube sau Instagram, spune-ne în câteva cuvinte despre tine. Ți-ai dorit dintotdeauna să locuiești în Statele Unite? Cum ai ajuns aici, și de cât timp locuiești în Los Angeles?

Weekendul trecut am plecat cu părinții din San Francisco și am condus până în Ensenada, Mexic. Am făcut aproape 1000 de km doar dus, și deși a fost super obositor, experiența de a călători de-a lungul Californiei împreună cu ei a fost unică pentru că am reușit să le arăt multe locuri pe care eu le am la suflet.

Aina Albin este o româncă din Timișoara care locuiește de șase ani de zile în Statele Unite. A locuit mai întâi în Florida, și de câțiva ani și-a găsit locul în Michigan, de unde ne încântă cu priveliști absolut minunate de toamnă, atât pe contul ei de Instragram, cât și pe Youtube, unde povestește deschis despre cum este viața în America.

Sara Popa este o tânără din Honduras care s-a stabilit în România cu câțiva ani în urmă și care face cunoscute în întreaga lume cele două culturi care îi înconjoară lumea: cultura latino-americană și cultura românească.

La începutul anului acesta, prin februarie, am început să plănuiesc prima vacanță a părinților mei în California. I-am văzut super determinați și încântați să vină la mine, și imediat după ce au obținut viza, am știut că trebuie să profit de entuziasmul lor și să planific toată călătoria.

Sunt româncă și locuiesc în Mexic. Claudia este mexicană  și locuiește în România. Am ajuns pentru prima dată în Mexic, în 2010. Ea a ajuns pentru prima dată în România în 2010. Sunt căsătorită cu un mexican. Ea este căsătorită cu un român.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

logotest1