Lecturile Mele

Uitându-mă la lista de cărți pe care le-am citit anul acesta, îmi dau seama că alegerea titlurilor și cantitatea cărților citite descriu foarte bine cum a fost anul acesta pentru mine. Dacă anul trecut mă uitam pe lista de cărți citite și nu puteam să decid care mi-a plăcut cel mai mult pentru că aveam prea multe, anul acesta m-am cam chinuit să găsesc câteva cărți pe care să le port recomanda din tot sufletul, şi asta nu pentru că nu aş fi găsit cărţi bune, dar pentru că de multe ori am citit semi-prezentă.

La începutul anului 2017 îmi propusesem să citesc mai mult. Voiam să citesc cărți pe teme cât mai variate și nu numai cele cu care eram obișnuită în general, Self Help și Non Fiction.  La fel cum îmi propusesem să citesc în egală măsură cărți în limba română, engleză și spaniolă.

La începutul anului 2017 mi-am propus să citesc mai multe cărți despre emigrare și despre ce înseamnă pentru alții experiența de emigrant, în diferite contexte, fie ele religioase, sociale sau interpersonale. După primele cărți citite, mi-am dat seama că nu toate poveștile de emigrare încep cu dorința unei persoane de a face o schimbare.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

logotest1