Povești din Mexic

Roșiile sunt paradisul meu. Nu pot să trăiesc fără roșii, și nu exagerez când zic că mănânc roșii cu aproape orice, zilnic. De cele mai multe ori le mănânc în salată, sau ca pe un fruct când vreau un snack rapid, dar pe perioada cât am locuit în Mexic am descoperit câteva sosuri tradiționale mexicane pe bază de roșii de care m-am îndrăgostit iremediabil și pe care de atunci le consum foarte des.

Tacos: prin excelență cea mai populară mâncare pe întreg teritoriul mexican, și un simbol reprezentativ al culturii gastronomice de care se bucură, fără discuție, toate claselor sociale.

Mă declar ambasadoare neoficială a Mexicului pentru că dintotdeauna am scris și povestit cu pasiune despre cultura fascinantă a acestei țări. Nu poți cunoaște un loc doar din auzite sau din afară, iar eu am avut oportunitatea să cunosc această țară dinăuntru într-atât de bine încât o consider a doua mea casă. 

Chiar și pentru o gurmandă ca mine, atunci când vine vorba de anumite mâncăruri sau obiceiuri culinare mexicane, nu tot ce gust îmi place neapărat.  Să nu mă înțelegeți greșit, mâncarea mexicană este dintre preferatele mele, dar ca orice cultură, și cea mexicană are ciudățeniile ei. Iată câteva dintre ele!

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Mi Tutor Logologo

BannerTravelanguaging

logotest1