Povești din Mexic

Tijuana nu este cel mai frumos și turistic oraș din Mexic, dar cu siguranță nu este nici cel mai periculos, așa cum este cunoscut la nivel internațional. Nu știam nimic despre Tijuana înainte să mă mut acolo, nici măcar nu auzisem de acest oraș până atunci, și habar nu aveam unde se afla pe hartă. Sună un pic inconștient din partea mea să spun asta, dar așa a fost.

Roșiile sunt paradisul meu. Nu pot să trăiesc fără roșii, și nu exagerez când zic că mănânc roșii cu aproape orice, zilnic. De cele mai multe ori le mănânc în salată, sau ca pe un fruct când vreau un snack rapid, dar pe perioada cât am locuit în Mexic am descoperit câteva sosuri tradiționale mexicane pe bază de roșii de care m-am îndrăgostit iremediabil și pe care de atunci le consum foarte des.

Tacos: prin excelență cea mai populară mâncare pe întreg teritoriul mexican, și un simbol reprezentativ al culturii gastronomice de care se bucură, fără discuție, toate claselor sociale.

Mă declar ambasadoare neoficială a Mexicului pentru că dintotdeauna am scris și povestit cu pasiune despre cultura fascinantă a acestei țări. Nu poți cunoaște un loc doar din auzite sau din afară, iar eu am avut oportunitatea să cunosc această țară dinăuntru într-atât de bine încât o consider a doua mea casă. 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Mi Tutor Logologo

BannerTravelanguaging

logotest1