Povești din Mexic

Abia ce au trecut două luni de când m-am mutat în San Francisco, și desi suntem tot pe coasta Oceanului Pacific, doar că un pic mai spre nord, eu tot duc dorul casuței de la marginea oceanului, din San Antonio del Mar, Mexic.

Zilele trecute ne-am întors în San Antonio del Mar pentru a sărbători Ziua Recunoștinței în familie, și nu am putut să nu mă gândesc la cât de mult m-au schimbat acești cinci ani de locuit la marginea oceanului. Multe dintre aceste schimbări cred că vin odată cu vârsta și cu faptul că m-am maturizat suficient de mult încât să apreciez lucrurile simple pe care viața ni le oferă la orice pas.

22280916783 d644e14804 o

De când locuiesc la marginea oceanului…

Am învățat că mai puțin înseamnă mai mult.

Să mă trezesc în fiecare dimineață și să îmi beau cafeaua cu ochii ațintiți la ocean. Să nu aud alt zgomot decât cel al valurilor care sărută oceanul neîncetat. Să închid ochii și să permit razelor de soare să îmi încălzească chipul. Nimic material, doar căldură sufletească.

Știu că fericirea vine din lucruri simple.  

Să surprind oceanul la fiecare apus de soare. Să zâmbesc larg, când, de la fereastra casei zăresc un delfin dansând la apus de soare. Să citesc o carte până la lăsarea întunericului. Să mă plimb cu bicicleta pe coasta Oceanului Pacific. Să merg pe jos kilometri întregi de plajă în timp ce cei doi căței ai mei aleargă după păsări.

Fiecare apus de soare este diferit în San Antonio del Mar.  Am surprins în câteva imagini jocurile de culori surprinse la fereastra casei noastre.

Add comment


Security code
Refresh

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Articole Recente

Mi Tutor Logologo

BannerTravelanguaging

logotest1