Viața în California

Săptămâna trecută, pentru a termina în sfârșit cu mutatul, am făcut cel de-al cincilea drum cu mașina, între San Francisco și Tijuana, din ultimele trei luni.  

Conducând pe autostrăzile din California, mi-am amintit de orele pe care obișnuiam să le petrec navigând pe Google Earth prin toate colțurile lumii, imaginîndu-mi cum ar fi să ajung într-o zi prin acele locuri. Nu visam la cine știe ce destinații exotice, ci mai degrabă umblam virtual pe străzile din San Francisco și New York, întrebându-mă daca voi ajunge vreodată atât de departe.nubes4

Nubes2

Și uite că exact ultimul drum pe care l-am făcut din San Francisco spre Tijuana, drum care de altfel m-a ajutat să închei un capitol foarte important din viata mea și în același timp să încep altul, a fost memorabil datorită unor nori pufoși, colorați și plini de personalitate.

 

Nubes3

Nubes

Pozele le-am făcut într-o singură zi, pe autostrada care duce din San Francisco în Tijuana, și exact când traversam munții din Los Angeles am prins culorile unui apus de soare spectaculos.

Add comment


Security code
Refresh

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Iuliana Papuc Profile

11206043 763158690460047 5993721621851537990 n
Salut, eu sunt Iuliana și de opt ani locuiesc în străinătate. Sunt pasionată de călătorii, limbi străine, cărți, și aventuri în aer liber.  

Parteneri

Mi Tutor Logologo

BannerTravelanguaging

logotest1