Viața în California

Alamo Square este un cartier rezidențial din San Francisco, cunoscut în întreaga lume pentru casele sale victoriene, pictate în diferite culori care se află de-a lungul străzii Steiner.


Casele sunt cunoscute ca The Painted Ladies (Doamnele Pictate), iar în fața lor se află un mic parc, ideal pentru a lua o pauză în timpul zilei sau pentru a mânca masa de prânz. În spatele caselor, zgârie-norii oferă o priveliște impresionantă a orașul San Francisco, iar contrastul este splendid, mai ales dacă sunteți acolo la apus, când jocul de culori scoate în evidență unicitatea acestui loc.
Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la această destinație turistică a fost seninătatea oamenilor care erau acolo în acel moment. În jurul meu era un grup de prieteni care făceau un picnic, un cuplu care medita, o fată care citea o carte, alți tineri veniți cu  bicicletele și multe alte persoane care păreau să caute un moment de liniște și de inspirație.

Sper ca aceste imagini să îți trezească interesul de a vizita Alamo Square atunci când ajungi în San Francisco.

The Painted Ladies

Add comment


Security code
Refresh

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Iuliana Papuc Profile

11206043 763158690460047 5993721621851537990 n
Salut, eu sunt Iuliana și de opt ani locuiesc în străinătate. Sunt pasionată de călătorii, limbi străine, cărți, și aventuri în aer liber.  

Parteneri

Mi Tutor Logologo

BannerTravelanguaging

logotest1

Login