Discover California

Îmi plac cărțile noi dar și cele uzate. Îmi place mirosul cărților. Îmi place să merg la Barnes and Nobles dar și la o librărie mică de cartier. Îmi place să am cărți în biblioteca mea personală și să le răsfoiesc ori de câte ori vreau.

La începutul anului acesta, prin februarie, am început să plănuiesc prima vacanță a părinților mei în California.  I-am văzut super determinați și încântați să vină la mine, și imediat după ce au obținut viza, am știut că trebuie să profit de entuziasmul lor și să planific toată călătoria.

Chiar și atunci când spun cu voce tare că locuiesc în California tot mi se pare un vis. Cum am ajuns eu să am privilegiul de a-mi bucura ochii cu atâtea priveliști rupte literalmente din filme? Când am trecut peste toate temerile pe care le-am avut de-a lungul anilor și am reușit să îmi croiesc un drum al meu? Ce va urma după această aventură?

Recent, a venit în vizită la mine o prietenă din România, era a doua oară când vizita Statele Unite, dar pentru prima oară în California. După câteva zile de plimbat de colo colo, mi-a spus că a rămas surprinsă că în California lumea nu mănâncă doar fast-food, și că o să se întoarcă acasă bucuroasă să povestească prietenilor ei că în SUA chiar se mănâncă de toate, și că nu ar trebui să mai generalizăm când vorbim despre preferințele alimentare ale americanilor, pentru că fiecare stat este diferit.

Half Moon Bay, este o comunitate rurală situată pe litoral, între munții Santa Cruz și Oceanul Pacific, aflată la aprox. 30 de minute distanță de condus din San Francisco.

Acum câteva weekenduri am fost într-o mini-vacanță mai spre sudul Californiei, în Los Angeles și am explorat câteva plaje de pe coasta oceanului Pacific.  Vremea a fost incredibil de frumoasă, și pentru un weekend am trăit din plin o experiență californiană unică.  

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

logotest1