Discover California

Recent, a venit în vizită la mine o prietenă din România, era a doua oară când vizita Statele Unite, dar pentru prima oară în California. După câteva zile de plimbat de colo colo, mi-a spus că a rămas surprinsă că în California lumea nu mănâncă doar fast-food, și că o să se întoarcă acasă bucuroasă să povestească prietenilor ei că în SUA chiar se mănâncă de toate, și că nu ar trebui să mai generalizăm când vorbim despre preferințele alimentare ale americanilor, pentru că fiecare stat este diferit.

Half Moon Bay, este o comunitate rurală situată pe litoral, între munții Santa Cruz și Oceanul Pacific, aflată la aprox. 30 de minute distanță de condus din San Francisco.

Acum câteva weekenduri am fost într-o mini-vacanță mai spre sudul Californiei, în Los Angeles și am explorat câteva plaje de pe coasta oceanului Pacific.  Vremea a fost incredibil de frumoasă, și pentru un weekend am trăit din plin o experiență californiană unică.  

Dacă m-ar întreba cineva ce îmi place cel mai mult din toată experiența aceasta de a locui în străinătate, aș spune că cel mai mult și mai mult îmi place să cunosc oameni, să le ascult poveștile și mai apoi să păstrez ceva din experiențele lor și pentru mine.

Aflată în inima Californiei și fiind una dintre cele mai vizitate regiuni turistice din partea de vest a Statelor Unite ale Americii, Valea Yosemite cuprinde o istorie care datează încă din Epoca de Gheață, cu 2.5 milioane de ani în urmă.

Atunci când ajungi în San Francisco sunt multe peisaje care îți fură ochii, însă podul Golden Gate nu îți fură doar privirea, ci îți taie respirația și îți cucerește inima.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

logotest1

Login