Living in California

Pentru că mai tot timpul scriu despre cât de mult îmi place viața în Statele Unite, să știți că sunt și foarte multe detalii care nu doar că nu îmi plac, dar mi se par de-a dreptul înapoiate pentru o țară care se vrea a fi lider mondial. 

Povestea mea americană o să fie întotdeauna despre San Francisco, despre cât de mult mi-am dorit să ajung aici și despre cât de puțin am îndrăznit să visez la asta.

Acum un an și ceva căutam pe internet informații despre procedeul de vizare a studiilor din România pentru a putea fi acreditate în străinătate, dar la momentul respectiv nu am găsit prea multe persoane care să fi povestit despre asta. Acum că am terminat acest proces, răspund la cele mai importante întrebări despre cum mi-am vizat studiile din România, pentru a putea fi acreditate în Statele Unite.

Perioada de adaptare într-o țară străină poate fi o etapă frumoasă, de cunoaștere de sine și dezvoltare personală dar în același timp te poate afecta pe plan emoțional destul de mult, mai ales la început de drum. 

Anul acesta, pentru prima oară de când sunt în Statele Unite, mi-am pus o mască pe față și am întâmpinat prichindeii costumați care mi-au bătut la ușă cu "Trick or Treat" de Halloween. 

M-am apucat să scriu aceste gânduri acum multe zile. Tot am scris, am șters, iarăși am scris și până la urmă m-am decis să nu mai fac nicio introducere la acest articol, ci să intru direct în subiect: pe 20 septembrie se împlinesc trei ani de când locuiesc în SUA.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

logotest1