Living in California

Gata, am spart gheața! Am început cursurile de masterat! Toată vara am stat cu gândul la cum vor fi cursurile de masterat, nu știam la ce să mă aștept, nu aveam idee dacă o să-mi placă, dacă o să fac față, sau dacă nu o să regret că am luat decizia asta.

În mai puțin de o lună încep masteratul în SUA. Mi-a luat ceva timp să mă decid dacă asta îmi doresc să fac cu adevărat pentru că investiția nu este deloc mică, atât financiară cât și din punct de vedere al timpului, dar după patru ani de cochetat cu ideea aceasta, am ales provocarea de a-mi continua studiile.

Chirie in America

De fiecare dată când a trebuit să îmi caut chirie în Statele Unite, m-am simțit ca la un interviu pentru un job. Contează mult să faci o impresie bună din primele momente, dar imediat după aceea trebuie să îl convingi pe proprietar sau pe managerul complexului de apartamente, de ce ești chiriașul ideal dintre atâția candidați. 

Pentru că mai tot timpul scriu despre cât de mult îmi place viața în Statele Unite, să știți că sunt și foarte multe detalii care nu doar că nu îmi plac, dar mi se par de-a dreptul înapoiate pentru o țară care se vrea a fi lider mondial. 

Povestea mea americană o să fie întotdeauna despre San Francisco, despre cât de mult mi-am dorit să ajung aici și despre cât de puțin am îndrăznit să visez la asta.

Acum un an și ceva căutam pe internet informații despre procedeul de vizare a studiilor din România pentru a putea fi acreditate în străinătate, dar la momentul respectiv nu am găsit prea multe persoane care să fi povestit despre asta. Acum că am terminat acest proces, răspund la cele mai importante întrebări despre cum mi-am vizat studiile din România, pentru a putea fi acreditate în Statele Unite.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

logotest1