Vizitează San Francisco

Carnavalul din San Francisco este un schimb cultural impresionant, exprimat prin artă, muzică, și dans al întregii comunității latine ce își are rădăcinile în cartierul Mission și regiunea golfului San Francisco.

Petele de culoare au fost din belșug și au fost exprimate prin dans și emoții accentuând importanța faptului de a fi împreună chiar dacă suntem diferiți.  Deja la cea de-a 38-a ediție, tema carnavalului din acest an a avut în prim plan Planeta-Mamă, un simbol al fertilității și abundenței, răspândit la nivel global ca o manifestare a lumii naturale. Organizațiile de artă, artiștii locali cât și restul participanților la paradă, au promovat prin diverse creații de artă, campanii de reciclare - cum ar fi reciclarea unei sticle de suc, sau reducerea cantității de plastic utilizate zilnic, și impactul acestora asupra mediului.


IMG_1235

Festivalul a promovat totodată și creațiile multor artiști locali, a căror activitate este reprezentativă pentru un spectru larg de culturi ale lumii, precum și creativitatea multor studenți și implicarea acestora în comunitate.

Carnavalul din San Francisco mi-a plăcut în mod deosebit pentru că este un eveniment orientat spre familie, oferind un loc de întâlnire pentru mai multe generații cu scopul de a celebra arta și diversitatea culturală, și de a încuraja cunoașterea diferitelor tradiții și obiceiuri.    

 

Add comment


Security code
Refresh

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

logotest1