Viata in California

San Francisco este despre dealuri, poduri, străduțe înguste și clădiri înalte.  Cam de pe orice deal din oraș poți să surprinzi o panoramă ce merită trimisă ca și carte poștală. 


Tocmai de aceea îmi place foarte mult să văd San Francisco un pic de la distanță, să îl admir așa în toată splendoarea sa, cu dealuri, poduri, clădiri înalte și oceanul Pacific: o panoramă unică.

Dacă ai ajuns în San Francisco și vrei să vezi orașul dintr-o perspectivă diferită, îți recomand să pui pe listă următoarele trei repere.

Twin Peaks
 

                                         

Numele nu are nimic de a face cu serialul pe care îl urmăreau părinții noștri. Twin Peaks este unul dintre cele mai faimoase dealuri din San Francisco și oferă o priveliște incredibilă asupra întregului oraș.  Dacă vreți să vă bucurați de priveliște fără să dârdâiți din toate încheieturile, să aveți cu voi o jachetă, fular/eșarfă, orice vă ține de cald și vă acoperă de vânt. Chiar și în zilele însorite, sus pe deal bate un vânt incredibil. 
                                                    
                                               

La etajul 39 al hotelului Marriott în San Francisco, The View Lounge este un bar super cool, înconjurat de ferestre din podea până în tavan, prin care puteți vedea aproape întregul oraș.                                       

Treasure Island este o insulă artificială care a fost construită în anul 1936, iar până în anul 1996 a fost folosită ca și instalație navală. În ziua de astăzi, insula are în jur de 2300 de locuitori, și a devenit un punct de atracție turistic pentru că oferă o vedere incredibilă a orașului San Francisco. 

Add comment


Security code
Refresh

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

logotest1