Vizitează San Francisco
Nu cred că există turist care să ajungă în San Francisco fără să viziteze podul Golden Gate. Eu nu mai sunt turist de mult, dar mă comport ca atare atunci când o dată la ceva timp mă apucă dorul să mai fac niște poze mișto cu cel mai fotografiat pod din întreaga lume. L-am parcurs cu mașina, cu bicicleta, l-am traversat la picior, l-am fotografiat din toate unghiurile, și când cred că gata știu podul ăsta prea bine, mai descopăr un loc minunat din care văd alte panorame.


 
Acum trei ani când am ajuns pentru prima oară în San Francisco, așteptam cu nerăbdare să vizitez podul Golden Gate. Într-un fel, chiar dacă mă mutasem aici de câte luni deja, visul american a devenit realitate în momentul în care minunăția aceasta de pod s-a desfășurat în fața ochilor mei. Cu gura căscată și cu zâmbetul până la urechi, nu puteam a crede că San Francisco va fi noua mea casă.

Sună un pic euforic, dar acesta este efectul pe care San Francisco, și în special podul Golden Gate îl are asupra mea. În acești trei ani am vizitat și fotografiat podul din multe unghiuri, diferite locații, și de fiecare dată mă uit la pod și îl admir ca și cum îl văd pentru prima oară. De fiecare dată descopăr un alt deal după care se ascunde o vedere incredibilă.


Pozele le-am făcut la Marin Headlands and Battery Spencer.

Add comment


Security code
Refresh

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

logotest1