Viziteaza San Francisco

Pentru că tot stăm acasă, continui proiectul de organizare a miilor de fotografii pe care le am salvate în calculator, și astăzi vă împărtășesc câteva dintre cele mai frumoase case din San Francisco.

Farmecul podului Golden Gate este acela că poate fi admirat din o mie și o sută de unghiuri diferite și continuă să te surprindă de fiecare dată. Este cel mai fotografiat pod din lume, și este de departe cel mai vizitat punct turistic din San Francisco. 

Nu cred că există turist care să ajungă în San Francisco și să nu își dorească să viziteze podul Golden Gate. Eu nu mai sunt turist de mult, dar mă comport ca atare atunci când o dată la ceva timp mă apucă dorul să mai fotografiez cel mai faimos pod din întreaga lume. L-am parcurs cu mașina, cu bicicleta, l-am traversat la picior, l-am fotografiat din o grămadă de unghiurile, și când cred că nu mai am nimic de descoperit, mai găsesc un loc minunat din care îl pot admira.

San Francisco se întinde pe o suprafață de 122 km² și este locuit de aprox. 860,000 de oameni. Poziția geografică a orașului și faptul că nu mai are unde să se extindă, fiind înconjurat de apă la nord, vest și est, oferă orașului o diversitate topografică unică care este apreciată în fiecare an de milioane de turiști.

Acum trei ani când am ajuns în San Francisco, aveam cu mine o listă interminabilă cu toate punctele turistice pe care voiam să le vizitez. San Francisco are foarte multe embleme recunoscute la nivel internațional și eu credeam că am să le bifez pe toate în primele săptămâni..

În unul din weekend-urile în care mă plimbam cu ai mei prin San Francisco, exact când să coborâm la metrou, ne-a atras atenția un grup de muzicieni care băteau la tobe și cântau. Ritmul era super bun și credeam noi că ei băteau la tobe, într-atât de bine se auzea, când de fapt ei băteau la niște tigăi și căldări de plastic întoarse cu fundul în sus.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

ElefantFest - Cel mai mare targ de carte online

elefant.ro%20

ElefantFest - Cel mai mare targ de carte online (2)

Meditatie & Yoga

logotest1