San Francisco se întinde pe o o suprafață de 122 km² și este locuit de aprox. 860,000 de oameni. Poziția geografică a orașului și faptul că nu mai are unde să se extindă, fiind înconjurat de apă la nord, vest și est, oferă orașului o diversitate topografică unică care este apreciată în fiecare an de milioane de turiști.

Nicio experiență nu este mai autentică în San Francisco decât o plimbare cu cable car. Spun asta după ce am așteptat aproape trei ani ca să mă plimb cu tramvaiul cel mai cochet din San Francisco și poate din întreaga lume.

În unul din weekend-urile în care mă plimbam cu ai mei prin San Francisco, exact când să coborâm la metrou, ne-a atras atenția un grup de muzicieni care băteau la tobe și cântau. Ritmul era super bun și credeam noi că ei băteau la tobe, într-atât de bine se auzea, când de fapt ei băteau la niște tigăi și căldări de plastic întoarse cu fundul în sus.

Dacă e weekend probabil mă găsești colindând pe străzile din San Francisco. Asta pentru că tare mult îmi place atmosfera de pe străzile orașului. Cam pe oriunde te plimbi, lumea cântă, dansează, e multă voie bună și relaxare. 

Ți-ai cumpărat un bilet de avion pentru San Francisco și ești emoționat că în sfârșit ai să vizitezi toate punctele turistice pe care le-ai avut pe listă de atâta timp: podul Golden Gate, casele victoriene, străduțele șerpuite, tramvaiele, oceanul Pacific, și alte locații văzute prin filme.

Prima oară când am văzut orașul San Francisco, veneam din Mexic, după un drum lung de mai bine de zece ore de condus. Eram obosită dar în același timp muream de nerăbdare să ajung să cunosc orașul la care visasem atât de mult.  

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

logotest1