Ți-ai cumpărat un bilet de avion pentru San Francisco și ești emoționat că în sfârșit ai să vizitezi toate punctele turistice pe care le-ai avut pe listă de atâta timp: podul Golden Gate, casele victoriene, străduțele șerpuite, tramvaiele, oceanul Pacific, și alte locații văzute prin filme.

Prima oară când am văzut orașul San Francisco, veneam din Mexic, după un drum lung de mai bine de zece ore de condus. Eram obosită dar în același timp muream de nerăbdare să ajung să cunosc orașul la care visasem atât de mult.  

San Francisco este despre dealuri, poduri, străduțe înguste și clădiri înalte.  Cam de pe orice deal din oraș poți să surprinzi o panoramă ce merită trimisă ca și carte poștală. 

De câte ori merg prin San Francisco, văd mereu, la întâmplare, niște sculpturi mari în formă de inimi. Le tot zăresc prin diferite locații de prin centrul orașului, și mereu îmi place să le fac câte o poză, gîndindu-mă în același timp la celebra frază "I left my heart in San Francisco". 

Carnavalul din San Francisco este un schimb cultural impresionant, exprimat prin artă, muzică, și dans al întregii comunității latine ce își are rădăcinile în cartierul Mission și regiunea golfului San Francisco.

Alamo Square este un cartier rezidențial din San Francisco, cunoscut în întreaga lume pentru casele sale victoriene, pictate în diferite culori care se află de-a lungul străzii Steiner.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

logotest1

Login